Wil jij slagen voor jouw auto theorie?

Je droomt al jaren van jouw eigen auto? Een stoere bmw of een iets eenvoudiger Opel? Of je bent het zat om steeds maar weer van het openbaar vervoer afhankelijk te zijn. Wat jouw reden ook is, je zal toch eerst je auto theorie moeten halen voordat je examen mag doen voor het autorijbewijs. Wij leiden jouw op in 1 dag om te slagen bij het CBR theorie-examen voor de auto, dankzij onze unieke auto theorie cursus. Wij geven al theoriecursussen voor de auto sinds 1990. Vanaf dat jaar zijn er meer dan 100.000 cursisten dankzij onze cursussen geslaagd. Wie in Nederland kan dit nog meer zeggen? Je kunt er van uit gaan dat onze auto theorie cursus perfect in elkaar zit.
Nadat je dankzij onze auto theorie cursus geslaagd bent kun je rijles nemen bij jou in de buurt, slagen voor het autorijbewijs en mag je eindelijk met jouw eigen auto, de weg op.
Meld je vandaag nog aan voor onze theoriecursus auto en haal binnen no time het theorie certificaat.

Wat kan ik verwachten tijden de auto theorie cursus?

Onze theoriecursus start tussen 06.00 en 10.00 uur., De juiste tijden zijn aangegeven op het bestelformulier.
Onze methode van lesgeven met betrekking tot de verkeersborden en verkeersregels is zo effectief, dat zakken voor je theorie-examen bijna onmogelijk is.

Natuurlijk kan het weleens gebeuren dat iemand toch zakt. In dat geval mag je gratis onbeperkt theoriecursussen volgen. Op deze manier weet je zeker dat jij jouw auto theorie via ons haalt.

Moeite met auto theorie leren of heb je faalangst, dyslexie, of problemen met het taalgebruik van het CBR?

Heb je enorme moeite met de lesstof in je hoofd krijgen of heb je last van dyslexie? Dan hebben we voor jou iets speciaals. Je kunt dan gratis theoriecursussen volgen, zodat we jou 100% klaarstomen voor het theorie-examen.

Hoe dit werkt? Meld je aan voor een theoriecursus bij ons, maar reserveer nog geen examen bij het CBR. Als je na deze dag een goed gevoel hebt, kies je een volgende dag uit om de theoriecursus te volgen. Reserveer dan een theorie-examen bij het CBR dat aansluit aan deze cursusdag.
Heb je nog geen goed gevoel, blijf je gewoon de theoriecursus volgen totdat je er wel klaar voor bent.

Deze extra theoriecursussen zijn geheel gratis en dit bieden we aan als service. Jij moet immers ook in 1 keer slagen.
Bij ons betaal je nooit meer dan 1 keer voor jouw theoriecertificaat. Hoeveel keer je de theoriecursus ook wil volgen!

Ik heb al een examendatum bij het CBR. Wat nu?

Geen probleem. Kies dan een cursus uit die zo dicht mogelijk bij deze examendatum ligt. Je betaald dan alleen het cursusgeld. Je kunt ook een theoriecursus in een andere plaats doen. Geen enkel probleem.

Onze werkwijze voor de auto theorie

Wij behandelen tijdens de cursus alle leerstof die je nodig hebt. Je krijgt van ons les, je hebt de gelegenheid om vragen te stellen, wij geven je alle tips, trucjes en ezelsbruggetjes om gewoon in 1 keer te slagen bij het CBR.
Wel vinden wij het slim als je van te voren al de verkeersborden hebt geleerd. Er zijn een heleboel verkeersborden in Nederland. Om deze allemaal te behandelen zou de theoriecursus wel uit 2 of meer hele dagen moeten bestaan. Dus doe je zelf een lol en leer de verkeersborden alvast.

In welke plaatsen geven wij de auto theorie cursus

Wij geven de theoriecursus voor auto theorie in Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Deventer, Eindhoven, Enschede, Goes, Hoogeveen, Leusden, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.
Zodoende zijn wij altijd bij jou in de buurt. Van het CBR mag je jouw examen afleggen in welke plaats je maar wil. Woon je bijvoorbeeld in Den Haag, mag je jouw theorie-examen ook in Amsterdam of Leusden doen. De keuze is aan jou. Als je onze adressen wil zien, kies je in het menu onder AUTO jouw plaats van keuze.

coding-icon_2 Auto theorie

Ook jij kan in 1 keer slagen

Waarom zou jij niet in 1 keer kunnen slagen? Aan onze inzet zal het niet liggen. En jij wil toch ook graag slagen? Nou dan. Dan gaan we ervoor en gaan niet meer geld aan het CBR geven dan nodig is!

coding-icon_8 Auto theorie

Is deze cursus voor iedereen?

Natuurlijk. Onze cursussen zijn ook uitermate geschikt voor cursisten met faalangst of dyslexie. Iedereen kan deelnemen aan onze cursus en gewoon in 1 keer slagen.

WhatsApp chat