Wil jij slagen voor jouw auto, motor of scootertheorie?

Wij leiden jouw op in 1 dag om te slagen voor het CBR theorie-examen, dankzij onze unieke theoriecursus. Wij geven al theoriecursussen sinds 1990. Vanaf dat jaar zijn er meer dan 100.000 cursisten dankzij onze cursussen geslaagd. Wie in Nederland kan dit nog meer zeggen? Je kunt er van uit gaan dat onze theoriecursus perfect in elkaar zit.
Meld je vandaag nog aan voor onze theoriecursus en haal binnen no time het theorie certificaat.
Wij verzorgen cursussen in Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Enschede, Groningen, Hoogeveen, Leusden, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Wij verzorgen zelfs de theoriecursus voor auto, motor of bromfiets bij jou thuis!

Bestel hieronder jouw theoriecursus voor auto, motor of bromfiets
Je kunt onze dagcursus ook THUIS volgen

[theorieproducten booking_source=”ferry.nl” booking_source_email=”samenwerkenderijscholen@gmail.com” custom_css=”1dagscursus.css”]

Hoe laat begint de cursus?

Over het algemeen begint een theoriecursus om 07.00 uur. Het examen is meteen na de cursus. Over het algemeen is het examen tussen 12.30 en 14.30 uur.

Heb je zelf al een examen gereserveerd?

Heb je zelf al een examen gereserveerd bij het CBR of bij een rijschool? Dan kunnen wij helaas niet nog een examen voor je reserveren. Van het CBR mag je maar 1 examen tegelijk reserveren. Je kunt dan de dagcursus wel bestellen zonder een examen. Dit doe je door een kortingcode in te vullen. De kortingcode die je moet gebruiken is: zonderexamen . Het examengeld gaat dan van de prijs af. Je kunt ook kiezen voor onze ThuisTheorie.

Theorie thuis? Wat is dat dan?

Wij verzorgen de theoriecursus niet alleen in het klaslokaal. Maar ook gewoon bij je thuis. Live en rechtstreeks op te telefoon, tablet, laptop of PC.
De prijs voor deze unieke theoriecursus is 75 euro.  Uiteraard zit het examengeld hier niet bij. Het examen moet je zelf reserveren bij het CBR, een rijschool of via ons.
Klik hier om meer te weten te komen over deze theoriecursus die je gewoon thuis kunt volgen.

Wat kost een theoriecursus

De klassikale cursus kost inclusief examen 125 euro inclusief examen.
De ThuisTheoriecursus kost 75 euro per persoon.

Ik wil de cursus volgen samen met een vriend(in).

Hoe moet ik dat aangeven en betalen? Als je de cursus samen met 1 of meer vrienden wil volgen, vul je van iedere cursist de voor en achternaam plus de geboortedatum in. De eventuele korting dan automatisch berekend. Wij bieden niet altijd een korting aan als je voor meer personen besteld. Bieden wij daarvoor een korting aan staat de juiste prijs in de bestelmodule. De korting is meestal 10 euro per persoon als je voor 2 personen besteld. Bestel je voor 3 of meer personen is de korting meestal 20 euro per persoon.

Dyslexieverklaring

Als je een dyslexieverklaring hebt, kun je van het CBR de toeslag die je moet betalen voor een examen met extra tijd terugvragen.
Hiervoor moet je jouw dyslexieverklaring en een formulier dat je van ons krijgt na jouw bestelling binnen 2 weken na het theorie-examen opsturen naar het CBR.

Mijn ID of paspoort is verlopen

mag ik dan alsnog het examen afleggen? 100% nee! Op de dag van het examen dien je een geldige ID of paspoort te hebben. Als je geen geldig legitimatiebewijs kunt laten zien bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Restitutie van het examengeld wordt dan ook niet verleend.

Hoe reserveer ik een examen bij het CBR?

Om zelf een theorie-examen te reserveren heb je een DigiD nodig. Kom je op een website waar je het theorie-examen kunt reserveren zonder DigiD is deze website 100 procent zeker niet van het CBR! Je raakt alleen je geld kwijt en krijgt zeker niet de examendatum die je wilt.

Om precies te zien hoe het reserveren in zijn werk gaat hebben wij een pagina voor je gemaakt die je hier kunt bekijken: 1dagscursus.nl/theorie-examen-reserveren

Heb je nog vragen over het reserveren kun je ons altijd een Appje sturen.

Ik heb dyslexie, faalangst of moeite met de taal

Ruim 20 procent van onze cursisten heeft dyslexie, moeite met leren, faalangst of een taalachterstand. Deze cursisten slagen ook gewoon dankzij onze theoriecursus! Twijfel je toch erg of je het examen wel haalt, volg dan onze online cursus welke je gratis bij iedere theoriecursus krijgt. Hier kun je op je gemak de cbr vragen leren en alles wat je niet begrijpt aan ons vragen per WhatsApp!

Tevens hebben wij nu een nieuwe optie: THUISTHEORIE. Deze cursus is ideaal voor mensen die problemen hebben met de taal, problemen met leren, er niet van houden om in een groep les te krijgen en gaat in een veel rustiger tempo dan een dagcursus!

Lees hier alles over thuistheorie…

Moet ik mij voorbereiden?

Wij hebben hiervoor speciaal een website gemaakt: GratisTheorie.nl
Hier vind je een online cursus die je van te voren kunt doornemen. De cursus krijg je van ons gratis als je een dagcursus hebt besteld..

Hoe gaan we naar het CBR na de cursus?

Je gaat op eigen gelegenheid naar het CBR. Onze cursuslocaties zijn op loopafstand van het CBR. Een enkele keer kan het voorkomen dat wij op een andere locatie moeten lesgeven die iets verder van het CBR is gelegen. Wij zorgen dan voor het vervoer naar het CBR.

Is de prijs van de dagcursus inclusief het examengeld?

Als je een dagcursus besteld, is deze inclusief het examen. Heb je zelf al een examen gereserveerd bij het CBR kun je de theoriecursus bestellen zonder het examen erbij. Dit doe je door een kortingcode te gebruiken. Deze code is: “zonderexamen”.

De ThuisTheorie is uiteraard zonder examen. Bij de thuistheorie moet je zelf het examen reserveren bij het CBR.

Zie hier alle locaties waar je onze theoriecursus voor kunt volgen.

Klik op een locatie voor de juiste adres gegevens. Of kies voor een theoriecursus bij jou thuis.

alkmaar-1 Contact
amsterdam-1 Contact
arnhem-1 Contact
eindhoven-1 Contact
enschede-1 Contact
Goes-1 Contact
groningen-1 Contact
hoogeveen-1 Contact
rotterdam-1 Contact
leusden-1 Contact
utrecht-1 Contact
zwolle-1 Contact
WhatsApp chat