Alle cursusdagen

Op deze pagina een overzicht van al onze theoriecursussen. Ieder cursus in 1 dag voor de auto is inclusief een theoriecursus online ter waarde van 39,95!

Als je in 1 keer een overzicht wilt hebben waar en wanneer wij de theoriecursus van jouw keuze verzorgen voor auto, motor of bromfiets vind je op deze pagina een hele lijst met alle beschikbare theoriecursussen.
Je kunt dit overzicht filteren op soort cursus en ook op de plaats van jouw keuze.

Andere cursussen dan deze zijn op dit moment echt niet beschikbaar ander zouden ze in de lijst staan.
Deze lijst wordt iedere dag bijgewerkt.

Inclusief gratis auto theoriecursus online ter waarde van 39,95!

Iedere auto theoriecursus is inclusief een theoriecursus online ter waarde van 39,95. Meer dan 1000 examenvragen van het CBR zul je hier helemaal gratis kunnen kunnen oefenen! Ook heb je de mogelijkheid om al jouw vragen over de theorie aan ons te kunnen stellen. Zakken bij het CBR is nu geen optie meer!

Waarom dan niet voor motor en bromfiets zul je je afvragen. Dat is een hele goede vraag. Wij zijn iedere dag bezig met het bijwerken van onze online cursussen. In maart zullen ook de cursussen voor motor en bromfiets gratis beschikbaar zijn. Wil je niet zo lang wachten en wil je bij jouw scooter of motor theorie in 1 dag toch kunnen oefenen? Geen probleem. Laat het ons even weten na je bestelling en wij geven je toegang tot de autocursus. Per slot van rekening komen drie kwart van de vragen van de auto ook voor bij de motor en scooter theorie-examens van het CBR!

[MEC id="3104"]

WhatsApp chat